Praktisch

Denk je dat pre- en postnatale coaching iets voor jou is? Twijfel je nog of heb je vragen? Bel of mail me gerust voor meer informatie.

De coachingsessies kunnen doorgaan:

  • in mijn praktijk – Clemensstraat 1 – 2580 Putte,
  • bij jou thuis (als je dat prettiger vindt),
  • online via een beveiligd platform.

Elk traject is individueel, ik geef coaching op maat, aangepast aan jouw noden en behoeften. Daardoor is het moeilijk om op voorhand te zeggen hoeveel sessies er nodig zijn. Een coachingsessie duurt ongeveer 60 tot 75 minuten en kost 60 euro. Voor een afspraak bij je thuis vraag ik 10 tot 15 euro verplaatsingsvergoeding.

Wanneer je partner graag meekomt kan dat zeker. Laat het me dan op voorhand even weten of zet het in de opmerkingen als je een online afspraak maakt.

Wanneer je niet kan komen vraag ik je om dat minstens 24 uur op voorhand te laten weten, dan kan ik iemand anders misschien sneller helpen. Indien dat niet lukt zal de consultatie aangerekend worden. Door een afspraak te maken ga je akkoord met deze voorwaarde.

Je mag je baby uiteraard altijd meebrengen! Er staat een verluiertafel in mijn praktijk en je mag je baby hier zeker de borst of een flesje geven.